Heeft u een vraag?

Een DJ boeken voor uw feest of evenement die de kneepjes van het vak kent
Van licht of geluid tot DJ Wannes zelf: reken op Fink Events voor een geslaagd feest

Wannes Van Den Bosch, in het Antwerpse beter gekend als DJ FINK, weet als geen ander hoe hij elk feest op gang moet krijgen. Referenties als Music Hall, de Stadsschouwburg van Antwerpen en DJ-sessies voor onder meer VDAB, Stad Antwerpen en BMW spreken voor zich. Ook is hij sinds 2016 resident DJ in het prachtige Theadrome in Wilrijk.

Liefde voor muziek

Wannes' passie voor muziek én drive om mensen een onvergetelijke avond te bezorgen vertaalt zich niet enkel in bedrijfsevents. Ook op privé feesten verzorgt hij als DJ de juiste sfeer.

De nodige apperatuur voor uw feest

Wilt u geen DJ boeken, maar wel technisch materiaal huren? Dan huurt u bij het bedrijf van Wannes, Fink Events, alles wat licht en geluid betreft. Van verlichting op maat tot een basic geluidsinstallatie of complete muziekinstallatie dus.

Tarieven, voorwaarden & contact

Een DJ-set zonder installatie huurt u al voor 350 euro. De prijzen van DJ FINK + licht- en geluidsinstallatie variëren tussen 375 en 500 euro.

Voorwaarden: prijzen zijn alles inclusief! Dus ook transport, opbouwen en afbraak. DJ FINK draait 7 uur per avond, per bijkomend uur wordt er 30 euro aangerekend. Wegens de grote vraag naar DJ's stijgt de prijs voor een set met 50% op oudejaarsavond.

Wilt u meer informatie? Of een offerte op maat? Neem dan vandaag nog contact op met Fink Events om een DJ te boeken in Antwerpen of voor het huren van DJ- en feestmateriaal.

U kan Wannes Van Den Bosch contacteren via e-mail of telefoon. Of gewoon via de Facebookpagina.

Wees er snel bij en werk zonder zorgen naar een zalige feestavond toe!

Fink Events

Jozef Ickxstraat 6
2180 - Ekeren (Antwerpen)


Tel.: 03 500 41 12 03 500 41 12

BTW BE 0844.099.443

Waarom voor ons kiezen?

  • Alle genres
  • Professionele geluidsinstallaties
  • Professionele lichtinstallatie
  • Zaaldecoratie
  • Muziekinstallaties te huur
  • Bereikbaar via mail of telefoon